Nova vest
Košarka 188

24.5.2024.

9:20

Meloun: "Ne znam Jokićevu odluku, ali ako bude igrao u Parizu..." VIDEO

Trener Denvera Majkl Meloun upitan je o Nikoli Jokiću i njegovom nastupu na Olimpijskim igrama u Parizu ovog leta.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Profimedia

Košarkaši Denvera sezonu u NBA ligi završili  su porazom u polufinalu Zapadne konferencije od Minesote, a Nagetsi su posle sedam utakmica ostali bez prilike da brane trofej osvojen prošle godine.

Jokić je nakon završetka serije rekao da još uvek ne zna da li će biti deo reprezentacije u Parizu.

"Idu Olimpijske igre u Parizu. Nisam još ni siguran šta je Nikolina konačna odluka što se tiče igranja tamo. Ali, ako bude igrao, njegovo telo će preći još veću kilometražu. Neko mi je poslao statistiku,u poslednjih pet-šest godina Nikola je igrač sa drugom najvećom minutažom u NBA, posle Džejsona Tejtuma. Mnogo je to kilometara za velikog momka“, rekao je Meloun na konferenciji za medije, gde su pored njega govorinici bili vlasnik franšize Džoš Kronke i Kalvin But, generalni menadžer.

"Moramo da budemo pametniji oko nekih odluka koje donosimo. Da se pobrinemo da kada dođemo do plej-ofa, on bude mentalno i fizički spreman da nam ponudi najbolje. Nije samo u pitanju Nikola. Iskreno, kada sam ih pogledao u sedmoj utakmici, za Jokića jedino nisam pomislio „baš je iscrpljen“. Ali drugi momci… Toliko je toga traženo od Erona Gordona, od Kentevijusa Koldvel-Poupa, Džamala Mareja i Majkla Portera", rekao je trener Denver i dodao:

"Kao trener moram da počnem da razmišljam ne samo kako da se dobije sledeća utakmica, već kako da se dobije sezona. Da manje opteretim igrače kako bismo, kada dođemo do plej-ofa, imali najveće šanse", istakao je.

Podeli:

Komentari 188

Pogledaj komentare Pošalji komentar

Komentari 188

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Zanimljivosti

Tajna uspeha Golfa

Golf ove godine slavi svoj 50. rođendan – i ima šta da slavi! Trenutno se proizvodi u osmoj generaciji i jedan je od tri najprodavanija automobila svih vremena.

Dojče vele

17:50

1 h

Testovi

Prva vožnja: Geely Coolray – kec u rukavu

Posle SUV-a Atlas Pro, kineski Geely na naše tržište uvodi drugi model. Coolray je nešto manji, ali izuzetno dobro opremljen, sa vrlo snažnim motorom i osetno je jeftiniji od konkurencije.

Auto magazin/Aleksandar Bursać

15:10

4 h

Novo Sport Video Menu