Nova vest
Fudbal

Utorak, 13.10.2020.

22:17

Tumbaković nikad kraće pred novinarima

Selektor Srbije Ljubiša Tumbaković u kratkim crtama najavio je meč protiv Turske u Ligi nacija.

Izvor: MS

Autor: MS

Tumbaković nikad kraće pred novinarima
Foto: FSS

Na konferenciji za medije u Istanbulu, kako je preneo FSS, Tumbaković je dobio nikad manje pitanja pred turskim novinarima.

Prvo je bilo kakva će biti reakcija "Orlova" posle slabog starta drugog izdanja Lige nacija.

"Svi igrači koji su došli su reprezentativci Srbije. U ovom oktobarskom ciklusu smo imali prioritet a to je plasman u finale baraža za plasman na EURO i mi smo taj cilj ostvarili. Na okupljanje smo doveli 30-tak igrača, u dogovoru sa klubovima neke igrače smo oslobodili, a bez obzira na stanje na tabeli učinićemo sve da ostvarimo dobar rezultat", rekao je selektor Srbije.

Turski izveštači su malo iznenađeni slabijim plasmanom naše reprezentacije u Ligi B nacija, ali Tumbaković se potrudio da im ponovi šta je bio prioritet za srpski reprezentativni fudbal.

"Mi nemamo najbolji rezultat u Ligi nacija, a već sam rekao šta nam je bio prioritet u septembarskom i oktobarskom ciklusu. Igrali smo u Oslu jako zahtevnu utakmicu, a Liga nacija sada nema tu dimenziju kao u prethodnom ciklusu. Imamo sjajne igrače, ima ih i selekcija Turske, ali vidite da sve to nije garancija da možete biti prvi ili drugi na tabeli".

Poslednje pitanje na nikad kraćoj konferenciji za medije bilo je od koga preti najveća opasnost za Srbiju.

"Ima ih više, Turska ima sjajne pojedince, obratićemo pažnju na sve igrače, ali ako bi sada otkrio plan ne bi bilo dobro", zaključio je uz osmeh Tumbaković.

Samo jedno pitanje dobio je golman Predrag Rajković.

"Koja su naša očekivanja pred ovaj meč? Kao i u svakom meču, mi ćemo da idemo na pobedu. Znamo da će biti teško, ali daćemo svoj maksimum i videćemo kako će biti", kratak je bio čuvar mreže Remsa.

Utakmica se igra u sredu od 20.45 na stadionu "Turk Telekom".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu