Nova vest
Fudbal

Petak, 07.08.2020.

11:08

Bivši napadač Junajteda pred vratima "Marakane"

Fudbalski klub Crvena zvezda bi uskoro trebalo da dovede nekadašnjeg napadača Mančester junajteda, piše "Mozzartsport".

Izvor: LN

Autor: LN

Bivši napadač Junajteda pred vratima
(Photo by Alex Livesey/Getty Images)

Mediji su ranije preneli da je Dejan Stanković pikirao Federika Makedu, ali i da je došlo do nepremostivih prepreka u pregovorima.

Ipak, navodi srpski portal, crveno-beli su dogovorili uslove o saradnji sa 28-godišnjim napadačem Panatinaikosa, pa im još ostaje da grčki velikan prihvati njihovu ponudu.

Makeda je navodno tražio platu od 1.200.000 evra godišnje, ali, kako se navodi, ipak će pristati za 500.000 fiksno, odnosno 700.000 ukupno uz "lako ostvarive bonuse".

Ono što za sada "koči" dolazak nekadašnjeg člana mlađih selekcija Italije je visoko obeštećenje koje potražuje njegov trenutni klub.

PAO za Makedu traži milion evra, ali je uprava Zvezde bila spremna da ponudi 350.000. Ipak, kako stvari stoje, crveno-beli će morati da izdvoje više od planiranog, mada se trenutno ne zna tačno koliko.

Makeda je bio deo "crvenih đavola" od 2008. do 2014, najčešće na pozajmicama, a potom je nastupao za Kardif, Notingem Forest, Novaru i pomenuti Panatinaikos.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

86 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d