Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 08.04.2019.

22:55

Londonski derbi pripao Čelsiju

Fudbaleri Čelsija savladali su Vest Hem na svom stadionu sa 2:0 u utakmici 33. kola engleske Premier lige.

Izvor: SN

Autor: SN

Londonski derbi pripao Čelsiju
Photo by Dan Istitene/Getty Images

Čelsi je kao domaćin slavio nad Vest Hemom u derbiju Londona rezultatom 2:0, a golove za "Plavce" postigao je njihov najbolji igrač, Eden Azar.

Azar je doveo Čelsi do vođstva posle 24. minuta fudbala na "Stamford Bridžu". U tom prvom poluvremenu, Čelsi je igrao sjajno, veći de vremena su imali loptu u svom posedu i uputili su čak sedam udaraca na gol "Čekićara", ali su dali samo jedan gol.

Nizale su se šanse u drugom delu susreta, Vest Hem se čak oslobodio i pokušavao da dođe do izjednačenja, ali im jednostavno nije uspevalo. Eden Azar je više puta pokazao koliko je opasan kada ima loptu u nogama, pa je tako pred sam kraj meča, u 90. minutu, na asistenciju Rosa Barklija došao do drugog pogotka i doneo Čelsiju važna tri boda.

Čelsi se popeo na treću poziciju nakon ovog trijumfa sa 66 osvojenih bodova, dva više od Totenhema koji, ruku na srce, ima jednu utakmicu manje.

33. kolo Premijer lige

Vulverhempton – Mančester junajted 2:1
Votford – Fulam 4:1
Mančester siti – Kardif 2:0
Sautempton – Liverpul 1:3
Burnmaut – Barnli 1:3
Njukasl – Kristal Palas 0:1
Hadersfild – Lester 1:4
Everton – Arsenal 1:0
Čelsi – Vest Hem 2:0

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu