Nova vest
Fudbal

Utorak, 11.12.2018.

10:26

Milojević sprema posebnu "zamku" za Nejmara i Mbapea

Crvena zvezda ima velikih problema sa povredama pred meč Lige šampiona sa PSŽ-om, ali trener Vladan Milojević ima rešenje.

Izvor: LN

Autor: LN

Milojević sprema posebnu
Foto: Starsport

Zvezdi najveći problem predstavlja odsustvo standardnog prvotimca i kapitena, štopera Vujadina Savića, kojem je mesto u startnih 11 zagarantovano kada je zdrav.

Nažalost po crveno-bele Savić neće igrati ni protiv Parižana, a umesto njega, pored standardnog Miloša Degeneka, mogu da "upadnu" Rašid Sumaila i Srđan Babić.

S obzirom da je jasno da Sumaila nije spreman da se suprotstavi velikom protivniku kao što je PSŽ, kao najbolja moguća opcija javlja se mladi Babić. Ipak, Babić je prethodna dva meča, protiv Spartaka i Napretka, propustio zbog povrede.

Ta dva meča Milojević je verovao desnom beku Filipu Stojkoviću, kojeg je stavio na mesto štopera, dok je univerzalni Marko Gobeljić zauzeo poziciju desnog beka.

S obzirom da je veoma moguće da se Babić još uvek nije oporavio od povrede, spekulacije kažu da je Milojević uigravao Stojkovića na štoperu protiv Napretka i Spartaka, gde je crnogorski reprezentativac odigrao po 90 minuta na toj poziciji.

Dakle, ako ne dođe do nekih promena, odbranbena linija Zvezde koja bi trebalo da sačuva Nejmara, Mbapea, Kavanija i ostatak potentnih Parižana bi izgledala – Rodić na levom, Gobeljić na desnom beku, Degenek i Stojković kao štoperi.

Meč između Crvene zvezde i Pari Sen Žermena igra se na stadionu "Rajko Mitić" od 21.00.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

69 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d