Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 05.12.2013.

18:33

Milijaš: Svi smo bili loši

Kapiten Crvene zvezde Nenad Milijaš istakao je da je razočaran kako svojom, tako i igrom celog tima, u porazu od Vojvodine u četvrtfinalu Kupa Srbije.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Dva tima ponovo se sastaju već u subotu, u okviru Jelen Superlige, a Milijaš očekuje mnogo bolje izdanje ‘crveno-belih’, samim tim i drugačiji ishod meča.

Sigurno da nismo očekivali ovakav rezultat i poraz. Prvih pet minuta utakmice smo igrali solidno, zatim nas je presekao njihov gol, a gotovo identična situacija ponovila se i u drugih 45 minuta. Vojvodina je s druge strane odigrala odličnu utakmicu, u čemu smo im dosta i mi sami pomogli. Svi smo nezadovoljni načinom na koji smo odigrali”, istakao je Milijaš.

Jedan od najiskusnijih igrača Zvezde posebno je apostrofirao kontranapade protivnika koji su, ispostavilo se, eliminisali njegov klub iz daljeg učešća u Kupu Srbije, zahvaljujući trijumfu sa 3:1 na “Marakani”.

Vojvodina ima odličan kontranapad, a mi u tim situacijama nismo reagovali kako treba, loše smo se branili. Takođe, imali smo dosta prekida i kornera iz kojih nismo uspeli da stvorimo priliku ili postignemo gol. Kasno smo se, da tako kažem vratili u meč, postigli smo gol u 73. minutu, posle toga pogodili stativu. Da je lopta ušla u gol, možda bismo uspeli da uradimo nešto više. Opšta ocena je da smo svi bili loši na terenu”, istakao je Milijaš, “Za dva dana igramo novi susret sa Vojvodinom, tako da moramo što pre da zaboravimo Kup, da se koncentrišemo na prvenstvo, pobedimo utakmicu i nastavimo trku za šampionsku titulu”.

Drugi duel Crvene zvezde i Vojvodine u samo četiri dana igra se u subotu od 17 časova takođe “Marakani”.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu