Nova vest
Fudbal

Petak, 07.12.2012.

17:22

Vilas-Boaš: Čelsi nije zaslužio LE

Bivši menadžer Čelsija, Portugalac Andre Vilas-Boaš izjavio je da "plavci" ove sezoni nisu zaslužili ni igranje u Ligi Evrope.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Vilas-Boaš smatra da je Čelsi "nagrađen" za loše rezultat u Ligi šampiona, i da ne zaslužuje da igra u LE.

Njegov Totenhem je u četvrtak pobedom nad Panatinaikosom (3:1) prošao u nokaut fazu LE, takmičenje koje Vilas-Boaš shvata veoma ozbiljno.

"Po mom mišljenju nepravda je što će Čelsi uopšte igrati Ligu Evrope. Naravno, ne samo Čelsi, već i svaka trećeplasirana ekipa iz Lige šampiona. Oni za loš rezultat dobijaju nagradu, odnosno, nastavak takmičenja u LE. Meni to nema logike", rekao je Vilas-Boaš i dodao:

"Oni bi, kao i četvrtoplasirane ekipe, trebalo da završe svoj ovosezonski put u Evropi, a u LE bi se kasnije trebalo da plasiraju one ekipe koje ispadnu u osmini finala Lige šampiona. To je jedino razumno po meni. To sam naglašavao i na mnogim mitinzima UEFA. Neki su imali sluha i opravdali moje reči", rekao je Vilas-Boaš.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu