Nova vest
Fudbal

Petak, 20.04.2012.

21:42

Eduardo operisan, pauza do oktobra

Napadač Partizana Eduardo Pašeko uspešno je operisao koleno u Berlinu, pa mu predstoji oporavak koji će najverovatnije trajati do oktobra.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Nakon Marka Šćepovića, i drugi centarfor Partizana je morao da operiše prednje ukrštene ligamente kolena, što će i Brazilca da odvoji od terena najmanje šest meseci.

Eduardo, koga je operisao isti doktor kao i Šćepovića, rehabilitaciju će najverovatnije obavljati u klinici "Ačibaden", koja je sponzor srpskog šampiona.

Eduardo Pašeko je uspešno podvrgnut hirurškom zahvatu na prednjim ukrštenim ligamentima kolena, na klinici u Berlinu, kod doktora, koji je pre dva i po meseca, usled iste povrede, operisao i Marka Šćepovića.

Predviđeno je da se brazilski napadač na teren vrati tek u oktobru, a postoji mogućnost da se u međuvremenu leči u Turskoj, u klinici „Ačibaden”, sponzoru crno-belih.

Brazilac je ove sezone postigao samo četiri gola u JSL, a tešku povredu je doživeo pre dve nedelje u Subotici gde je konačnu uspeo da postigne gol i prekine golgeterski post koji je trajao od decembra.

Trener Partizana Avram Grant trenutno na raspolaganju ima samo dva klasična napadača, 18-godišnjeg Lazara Markovića i Senegalca Lamina Dijaru.

Probleme sa napadačima rešava sjajna golgeterska forma veznih igrača "crno-belih" Zvonimira Vukića (16 golova u sezoni) i Nemanje Tomića (15).

Šest kola pre kraja sezone Partizan je prvi na tabeli sa 65 bodova, deset više od najbližeg pratioca Crvene zvezde. "Crno-beli" u subotu u 25. kolu JSL gostuju Smederevu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

8 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu