Nova vest
Fudbal

Nedelja, 14.06.2009.

15:55

Ronaldo: "Volim što mi zvižde"

Novi fudbaler Reala iz Madrida Kristijano Ronaldo izjavio je da voli to što mu na mečevima protivnički navijači zvižde kad god dodirne loptu.

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Default images

Navijači klubova Premijer lige počeli su redovno da zvižde Ronaldu od Svetskog prvenstva u Nemačkoj 2006. godine, kada je u četvrtfinalu reprezentativac Engleske Vejn Runi dobio crveni karton zbog sukoba sa njim.

"Volim kada mi ljudi zvižde, kada vidim mržnju u njihovim očima i kada me vređaju. Mnogi me mrze, ali još više je onih koji me vole i koji me podržavaju. Osećam se loše jedino kada na terenu ne pokažem sve što umem, ali se to, srećom, vrlo retko dešava", rekao je Ronaldo za televiziju Skaj.

Iako je sa Junajtedom osvojio tri titule prvaka Engleske i Ligu šampiona, on je ocenio da ima još mnogo toga da uradi kako bi ušao u istoriju fudbala.

"Ima još mnogo toga što moram da ostvarim. U stvari, želim potpuno da promenim istoriju fudbala. Znam da sam već sada među najboljima, ali želim da ispišem još mnogo fantastičnih strana fudbalske istorije", istakao je Ronaldo.

On je dodao da ne želi da ga porede sa igračem Barselone Lionelom Mesijem, sa kojim ga narednih sezone očekuju dueli u španskom ’El Klasiku’.

"Nemam na čemu da zavidim Mesiju. Ne želim da me porede s drugim fudbalerima. Ja sam Kristijano Ronaldo i mogu da osvojim više trofeja od bilo koga", zaključio je Portugalac.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

50 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu