Nova vest
Fudbal 9

26.5.2024.

9:12

Slavi i Kragujevac – preko 5.000 navijača Radničkog ima samo jednu želju FOTO

U srcu Šumadije navijači Radničkog iz Kragujevca proslavili su plasman svojih igrača u kvalifikacije za Ligu konferencija.

Srđan Novaković
Starsport

Istorijski rezultat fudbalera Radničkog iz Kragujevca.

Izabranici Feđe Dudića koji je napravio pravo čudo sa ovim timom, su sezoni u Superligi Srbije okončali na petom mestu, što je bilo dovoljno da se obezbedi plasman u evropske kvalifikacije, prvi put u istoriji kluba.

Tako je na Trgu Radomira Putnika u Kragujevcu pred oko 5.000 navijača uz pečenog vola, muziku i baklje proslavljen ovaj veliki uspeh.

Starsport

Naravno da su svi jedva čekali da se na bini pojavi Feđa Dudić koji je dobio velike ovacije navijača, dok je u jednom trenutku publika skandirala "Feđa ostani".

Hvala na svemu, ali ovi momci iza mene su zaslužili sve. Bili su heroji kroz sve utakmice, bili su i danas. Stalno težimo većem. Ne zadovoljamo se više ni kad odigramo nerešeno na JNA, a to znači da smo narasli i da smo veliki. Hvala što ste došli u ovolikom broju i nadam se da ćete u prvoj evropskoj utakmici biti u još većem. Nadamo se da ćemo se predstaviti u najlepšem svetlu, jer Kragujevac pripada Evropi“, rekao je Dudić.

Velike su šanse da Dudić i naredne sezone bude trener Radničkog, sa kojim će pokušati da izbori plasman u Ligu konferencija.

Podeli:

Komentari 9

Pogledaj komentare Pošalji komentar

Komentari 9

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Zanimljivosti

Tajna uspeha Golfa

Golf ove godine slavi svoj 50. rođendan – i ima šta da slavi! Trenutno se proizvodi u osmoj generaciji i jedan je od tri najprodavanija automobila svih vremena.

Dojče vele

17:50

19 h

Novo Sport Video Menu