Nova vest
Fudbal 1

2.5.2024.

19:20

Dudić: Ovoga se ni Siti ni Liverpul ne bi postideli

Fudbaleri Radničkog iz Kragujevca nastavljaju sa pobedama.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Srđan Stevanović/Starsport

Izabranici trenera Feđe Duduća pred svojim navijačima pobedili su Mladost sa 3:2 (1:2).

Bila je to peta uzastopna pobeda Radničkog 1923, a po završetku meča, trener domaće ekipe Feđa Dudić blistao je od zadovoljstva.

"Ovo je nama bila deseta utakmica u 33 dana. Eto, nemam šta dalje da kažem. Svaka 3,3 dana mi igramo utakmicu. Ne bi se postideo ni Liverpul ni Mančester Siti u Premijer ligi Engleske, a ne mi", kaže Dudić i dodaje.

"Čestitam ekipi Mladosti što je odigrala ovako, nadam se da će svi tako do kraja sezone. Dođe jedna ekipa koja nema rezultatski motiv i predstavi se kao da je ovo njima borba za opstanak. To je duh fer-pleja i ja to poštujem i cenim. Svaka im čast na tome. S tim je naša pobeda još veća".

Njegov tim nije došao lako do tri boda.

"Stvorili smo im puno prilika. Golman Stamenković, šta je branio u prvom poluvremenu, sve šanse je uspeo da skine, ja to u karijeri uživo nisam video. Jesam na TV-u. Fenomenalan je bio. Sigurno će biti igrač kola iako je njegov tim izgubio. Dobro smo počeli, imali dve odlične prilike, pa onda jedan trenutak nepažnje kod auta, na tome stalno insistiramo, taj jedan trenutak kad stojiš daleko, nismo blizu. Ne ispratimo taj jedan pas, primimo gol, pa uđe voda, ne iskoristimo još jednu šansu… I u prvoj utakmici su nas na kontre hvatili. Znali smo odakle nam preti opasnost i opet smo primili dva gola", poručio je trener Radničkog. 

Podeli:

Komentari 1

Pogledaj komentare Pošalji komentar

Komentari 1

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu