Nova vest
Fudbal 1

6.5.2024.

14:47

Kin o Halandu: Ponaša se kao razmaženo derište

Bivši irski fudbaler Roj Kin nastavio je prepirku preko medija sa Norvežaninom Erlingom Halandom tako što je sada napadača Sitija uporedio sa razmaženim derištem.

Izvor: B92.Sport

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
EPA-EFE/PETER POWELL

Kin je to rekao za Halanda zbog ljutite reakcije kada je Norvežanina Pep Gvardiola poslao na klupu u 82. minutu meča sa Vulverhemptonom.

Prethodno, Haland je postigao četiri gola.

Ipak, nije bio zadovoljan zbog izmene, a Kin kao da je jedva čekao da mu to prebaci.

"Videli smo njegovu reakciju kada je bio zamenjen, nije bio srećan. Poneo se poput razmaženog derišta. To se zaboravlja jer postiže golove i Siti pobeđuje, ali to nije u redu", rekao je Kin iz studija.

Legenda Mančester junajteda već neko vreme javno kritikuje Halanda, koji mu ponekad odgovori istom merom.

Kin je ranije ove sezone Halanda opisao kao niželigaškog igrača, iako je prošle godine postigao 52 gola u 53 utakmice, a u ovoj ima učinak od 36 pogodaka u 41 meču.

Nekadašnji kapiten Junajteda potencira Halandovu neefikasnost u mečevima sa jačim rivalima i podsetio je da je ovaj na šest utakmica protiv vodećih pet ekipa Premijer lige postigao samo jedan pogodak.

"Njegova ukupna igra je veoma slaba. Ispred gola je najbolji na svetu, ali generalno gledano je to veoma loše. Igra mu je na nivou igrača iz engleske četvrte lige", rekao je svojevremeno Kin.

Očito, Irac nema milosti ni prema Halandu junioru, kao što nije imao ni prema njegovom ocu Alfiju, kojeg je u sad već čuvenom derbiju dva Mančestera 2001. godine teško povredio i polomio mu nogu brutalnim startom. 


 

Podeli:

Komentari 1

Pogledaj komentare Pošalji komentar

Komentari 1

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu