Nova vest
Odbojka 15

26.5.2024.

22:40

"Pola života igram za Srbiju, ovo nije tim koji sam želeo!"

Srednji bloker odbojkaške reprezentacije Srbije Marko Podraščanin razočaran je igrama nacionalnog tima u Ligi nacija u Rio de Žaneiru.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
EPA-EFE/NICOLA MASTRONARDI

On je u porazu od Nemačke rezultatom 0:3 odigrao svoj 351. meč za reprezentaciju Srbije.

Međutim, tim trećim uzastopnim neuspehom, "plava četa" se značajno udaljila od plasmana na Olimpijske igre u Parizu.

"Pre svega bih čestitao reprezentaciji Nemačke. Iako su se već plasirali na Olimpijske igre, igrali su veoma čvrsto danas. Naravno, želeli smo drugačiji ishod danas, ali oni su igrali bolje. Ne znam zašto, ali su želeli pobedu više od nas. Nama je trijumf bio baš potreban posle teških poraza od Japana i Brazila prethodnih dana, ali i dalje smo u igri. Ostalo nam je još osam utakmica, moramo da se borimo. Prvo igramo protiv Argentine, gde ćemo morati da budemo bolji, da popravimo neke greške. Ovo nije moj tim, ovo nije ekipa koju sam želeo i koja će se plasirati na Olimpijske igre. Moramo da igramo bolje", rekao je Podraščanin.

Nastavio je gotovo u dahu.

"Počastvovan sam jer predstavljam svoju porodicu, prijatelje i državu već 18 ili 19 godina. Bukvalno, pola svog života igram za reprezentaciju. Dajem sve od sebe iz dana u dan, ali danas to nije bilo dovoljno za pobedu. Ostalo je još osam mečeva, za koje se nadam da meni neće biti poslednje, odnosno da ćemo ih pobediti, ali moramo da idemo korak po korak i da razmišljamo samo o sledećem protivniku", zaključio je Marko Podraščanin.

Podeli:

Komentari 15

Pogledaj komentare Pošalji komentar

Komentari 15

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu