Sakramento kreće po Vezenkova

Predstavnici Sakramenta biće prisutnu u "OAKA areni" tokom grčkog derbija, a razlog je samo jedan – Saša Vezenkov.

Izvor:

Subota, 18.03.2023.

13:59

Sakramento kreće po Vezenkova
EPA-EFE/GEORGIA PANAGOPOULOU

Generalni menadžer Kingsa Monte Mekner i potpredsednik Fil Džabur biće u nedelji na susretu Panatinaikosa i Olimpijakosa kako bi se iz prve ruke uverili u kvalitete bugarskog internacionalca na kog polažu prava u NBA ligi.

Vest je prvi preneo grčki novinar Sortiris Vetakis, koji je dodao da će Džabur ostati duže u grčkoj i u utorak prisustvovati meču između Lavrija i tima iz Pireja.

Njihov dolazak će biti drugi predstavnika tima iz Kalifornije, nakon što je prethodno pomoćni trener Džej Triano bio prisutan tokom završnice grčkog kupa gde je Vezenkov proglašen za najkorisnijeg igrača.

Vezenkov je početkom godine potpisao novi ugovor koji ga "veže" uz Olimpijakos do leta 2025. godine. Osim što je doneo produžetak saradnje, taj potpis znači i veću platu za Vezenkova, odnosno veću otkupninu za tim ukoliko se odluči da ode u najjaču ligu na svetu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: