Terim prelazi na klupski fudbal

Izvor: B92

Četvrtak, 26.06.2008.

01:09

Default images

Selektor reprezentacije Turske Fatih Terim najavio je da će mu polufinalni duel Evropskog prvenstva sa Nemačkom biti poslednji meč na čelu turskog nacionalnog tima. Turska je izgubila sa 3:2, a Terim kaže da će karijeru nastaviti u klupskom fudbalu, iako nije precizirao na klupi kog kluba će sedeti sledeće sezone.

Već sam rekao da sledeće sezone neću raditi u Turskoj. Uvek održavam svoja obećanja. Verovatno ću se vratiti u klupski fudbal, u neki evropski klub. Pre toga, moraću da razgovaram sa čelnicima Fudbalskog saveza Turske, pre nego što sve ozvaničim. Oprostio sam se od igrača i to je sve, s obzirom da je turnir za nas završen”, rekao je Terim posle poraza od Nemačke u polufinalu.

Terim je na čelu reprezentacije Turske od 2005. godine, a prethodno je predvodio Turke i u periodu od 1993. do 1996.

U međuvremenu je bio trener, Galatasaraja (u dva navrata), Fjorentine i Milana, a najveći uspeh u klupskom fudbalu ostvario je sa Galatasarajem, kada je 2003. osvojio Kup UEFA

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: