Džon Džons: Mnogima sam uništio snove

Džon Džons, jedan od najboljih boraca svih vremena, govorio je o svom prelasku u tešku kategoriju.

Izvor: SN

Subota, 02.01.2021.

12:30

Džon Džons: Mnogima sam uništio snove
Foto: Profimedia

Džon "Bouns" Džons je posle žustre rasprave sa prvom čovekom UFC, Dejnom Vajtom, napustio polutešku kategoriju i prešao u teškaše.

Džons je još jednom govorio o svojoj odluci da promeni kategoriju i objasnio zbog čega se nikada neće vratiti.

"Razlog zbog kog sam odlučio da odbacim titulu poluteške kategorije je taj što sam dugo hteo da odem u tešku kategoriju. Nisam hteo da budem jedan od onih sportista koji usporavaju diviziju, osećam se kao da sam dugo bio zaglavljen u poluteškoj kategoriji i da sam mnogim ljudima unišitio san – da postanu UFC šampioni. Sada je vreme da neko drugi postane šampion, mislim da je to pravedno sa moje strane. Mogao sam da budem sebičan i da uz brojne izgovore lažem navijače, ne želim to da radim, idem u tešku kategoriju. Ne pada mi na pamet da se vratim nazad", rekao je Džon Džons.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

21 h

Podeli: