Nova vest
Borilački sportovi

Subota, 23.04.2022.

23:37

Fjuri nokautirao Vajta! VIDEO

Tajson "Kralj Cigana" Fjuri odbranio je naslov svetskog šampiona teške kategorije pobedivši Dilijana Vajta nokautom u šestoj rundi.

Izvor: SN

Autor: SN

Fjuri nokautirao Vajta! VIDEO
Foto: Tanjug/Nick Potts/PA via AP

Fjuri je najavio da mu je ovo poslednji meč u karijeri, ali nakon ovako dominantnog nastupa nad snažnim teškašem kakav je Vajt nekako je moguće očekivati da nastavi da boksuje.

Tokom svih šest rundi je Tajson Fjuri bio dominantniji borac i borac koji diktira tempo, pogađao ga je direktima i probijao mu gard još od prve runde.

Nekoliko pravovremenih "L kretnji" za beg u stranu i kvalitetna kontra je nešto što je Fjurija krasilo tokom čitave karijere, pa ni Dilijan Vajt nije mogao da mu parira.

Tehnički potkovan bokser je "bockao", udarao, kretao se i stvarao probleme Vajtu koji je čekao svoju priliku "da se zaleti" na Fjurija, ali je nije dočekao.

Sjajnim aperkatom kroz ruke je Fjuri poslao Vajta na pod, a sudija nije imao drugog izbora osim da prekine borbu, pa je "Gypsy King" nokautom u šestoj rundi odneo veliku pobedu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

56 Komentari

Podeli:

Borilački sportovi

Vidi sve
Boks

"Očekujemo Tajsona da uđe u ring"

Promoter boksera Oleksandra Usika rekao je da se nada da će Britanac Tajson Fjuri izbeći povredu, zbog koje bi ponovo morao da otkaže meč za neprikosnovenog svetskog šampiona u teškoj kategoriji.

Beta

21:10

1 d

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu