Intervju: Jasmina Mitrović Marić

Info

Izvor: B92

Sreda, 08.09.2004.

14:09

Default images

Agencija Beta, 31. avgust 2004.

Ako pobedim, očekujem podršku svih 

Kandidat Pokreta snaga Srbije za gradonačelnika Beograda Jasmina Mitrović Marić izrazila je očekivanje da će, ako pobedi na izborima, dobiti podršku svih stranaka koje će biti zastupljene u Skupštini Beograda. "Očekujem da će me svi podržati. Uverena sam da ću dobiti podršku jer radim iskreno, efikasno, a interesi Beograda su mi na prvom mestu", rekla je Jasmina Mitrović Marić.

Ona je rekla i da će prilikom izbora članova gradskog veća njena vrata biti svima otvorena, i dodala da je u PSS "dobrodošao svako ko iza sebe ima potvrdjen kvalitet i rad". Na pitanje da objasni veću podršku ispitanika u anketama javnog mnjenja kada je predstavljena kao kandidat PSS i skoro zanemarljivu podršku kada je predstavljena bez podrške stranke, Jasmina Mitrović Marić je odgovorila da i ostali kandidati istupaju samostalno i da se "njihove vodje nigde ne mogu ni čuti ni videti". "PSS je jedina stranka koja na čelu sa liderom Bogoljubom Karićem, ali i svakim svojim članom, učestvuje u izbornoj trci. Naša strategija je naša udružena snaga. Ja sam tek na početku kampanje. Videćete šta će biti do kraja izborne utakmice", rekla je ona.

Na pitanje koja je njena prednost u poredjenju sa drugim kandidatima za gradonačelnika Beograda, Jasmina Mitrović Marić je odgovorila da je njena najveća prednost to što je "interese sugradjana stavila ispred ličnih iinteresa". "Moj tim i ja napravili smo detaljan plan šta valja učiniti za vreme mog mandata. Izgradnja 5.000 stanova u kojima će biti zbrinuto bar 20.000 ljudi koji sada nemaju krov nad glavom, a u izgradnji će učestvovati bar još toliko nezaposlenih gradjana", rekla je ona.

Jasmina Mitrović Marić je kao prioritet navela i izgradnju saobraćajnica, jer je "nedopustivo da put od Karaburme do Novog Beograda traje jedan sat, ako ne i više". "PSS je u stanju da modernizuje saobraćajnice tako da se taj put može preći za 20 minuta", rekla je Mitrović Marić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

16 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: