Izvor: B92

Pravo iznenađenje dočekalo je posetioce sajta Airbnb-a, a posebno one koji su fanovi poznate "Sumrak" sage.

Sada je tamo upisana kao "Kuća Svonovih iz Sumraka". Izgrađena je 1930. godine, a može da primi 10 gostiju u isto vreme i to u pet spavaćih soba i košta 330 dolara za noć radnim danima i 440 dolara za noć vikendom.

Kuća je u filmu prikazana u gradu Forks u Vašingtonu, ali se ona zapravo nalazi u prijatnom i tihom kraju u južnom Oregonu nedaleko od istorijske reke i Portlanda.

Domaćini Din i Amber prihvatili su slavu koju je stekla njihova kuća i odlučili su da iskoriste i zarade od iznajmljivanja kuće fanovima filmova.

"Po prvi put, možete da osetite i upoznate enterijer kuće koju smo nazvali Svon kuća iz Sumraka. Kuća je poznata kao dom Čarlija i Bele Svon iz filma Sumrak", navodi se na sajtu.

Možete da slikate do mile volje, imitirate scene iz poznatog filma i uživate u slavi kuće. Večerajte u kuhinji u kome jedu i junaci filma, spavajte u Belinoj sobi, a ako ste više fan vampira možete da spavate u ormaru. Tu je i Džejkobova gostinska soba koja se nalazi na prvom spratu kuće, piše Daily Mail.

Oni koji su već imali tu privilegiju da odsednu u ovoj kući kažu da je kuća toliko prijatna, a da su Din i Amber savršeni domaćini. Za sve vas kojima je ovo ostvarenje sna donosimo neke zanimljive fotografije kuće. Pa, ukoliko još niste odlučili gde ćete na odmor predlažemo vam da razmislite o poseti slavne kuće.

Podeli:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.