Izvor: B92

Plan idealnog putovanja: dve noći u Atini, tri noćenja na kruzeru MV Celestyal Olympia, sve all-inclusive.

Aranžman ovog savršeno isplaniranog putovanja podrazumeva dolazak u Atinu, transfer do hotela i obilazak grada. Sutradan ćete već imati priliku da se ukrcate na kruzer koji tačno u 11 isplovljava iz luke Pirej.

Do popodneva stižete na Mikonos, gde ćete imati slobodan ostatak dana, a onda u 23 časa polazite ka Kušadasiju, u koji stižete taman posle doručka.

Turska / thinkstock

Nakon par sati u Kušadasiju, krećete na dvosatno putovanje ka Patmosu, u kojem takođe provodite ostatak dana.

E, čim otvorite oči, drugog dana na brodu ugledaćete prelepi Iraklion na Kritu, za čiji obilazak imate pet sati.

Najlepši biser grčkih ostrva ostavljen je za sam kraj, pa tako nakon obilaska Irakliona krećete put Santorinija.

Mikonos / thinkstock

Ukoliko vam je nedostajalo kopno, ali i ostatak Atine koji ste želeli da obiđete, imaćete priliku i za to budući da u Atinu stižete u šest ujutru, a imate još jedno noćenje – što je više nego dovoljno vremena za obilaske.

Atina / thinkstock

Inače, ovo je primer samo jednog od vrlo pristupačnih putovanja koje brodske kompanije nude. Postoji nekoliko varijacija putovanja u ovom cenovnom rangu, a postoje i opcije da na svakom od navedenih ostrva i prenoćite i tako imate više vremena za obilaske, što košta negde oko 900 evra. Svi aranžmani su na bazi all-inclusive usluge.

Nekada nije loše promeniti način na koji putujemo i videti više destinacija na jednom putovanju.

Podeli:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.