Izvor: B92

Američki magazin "Father Mag" objavio je listu 50 najboljih evropskih destinacija za porodice sa decom na kojoj Hrvatska ima čak dve destinacije, nacionalne parkove Plitvička jezera i Krka.

Lista magazina "Father Mag" napravljena je na osnovu ocenu i recenzija na Google pretraživaču, gde su Plitvička jezera zauzela visoko 4. mesto sa prosečnom ocenom 4.7 i 73.862 recenzija, dok je Krka zauzela 22. mesto sa prosečnom ocjenom 4.6 i 41.290 recenzija.

Pre smaka sveta morate videti Plitvice

Prelepa evropska jezera koja čekaju da ih otkrijete FOTO

Ove dve destinacije su opisane kao nešto najlepše u Hrvatskoj, čiji je glavni adut čista i netaknuta priroda. Plitvička jezera je jedan od najlepših prirodnih parkova na svetu poznat po tirkiznoj vodi i neverovatnim pejzažima koji su ga i uvrstili na Uneskovu listu svetske baštine, dok je Krka idealno mesto za decu koja će uživati u kupanju u čistoj vodi, vožnji čamcima ili pešačenju kroz predivnu prirodu.

Podeli:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.