Foto: depositphotos/Domkrugom
Foto: depositphotos/Domkrugom

Putnik izazvao haos: Nećete verovati zbog čega je let kasnio 7 sati

Podeli

Putnik na letu između Velike Britanije i Pakistana, izazvao je kašnjenje leta na aerodromu u Mančesteru jer je pokušavajući da dođe do toaleta, dok je avion još bio na pisti, otvorio vrata za slučaj opasnosti.

Let "Pakistan internešenel erlajnsa" od Mančestera do Islamabada bio je odložen sedam sati, saopštila je pakistanska avio-kompanija.

Putnik je otvorio vrata predviđena za izlaz u slučaju opasnosti, misleći da su u pitanju vrata od toaleta, rekao je predstavnik kompanije i dodao da niko od putnika nije povređen.

Četrdeset putnika je iskrcano nakon incidenta.

Zvaničnici aerodroma u Mančesteru odbili su da komentarišu situaciju koja se dogodila prošlog petka.

Iako su ovakvi slučajevi neobični, nisu baš tako retki.

U maju je u istočnoj kineskoj provinciji Šandong uhapšen i pritvoren jedan putnik zbog ugrožavanja bezbednosti aviona, nakon što je pokušao da otvori izlaz u slučaju opasnosti.

U pokušaju da izbegne red za iskrcavanje, putnik je otvorio vrata za hitne slučajeve u blizini svog sedišta nakon što je avion sleteo.

Interesovanje građana Srbije za letovanje u pretsezoni nešto je manje nego prošle godine budući da je jun obeležilo kišovito vreme, ali sa stabilizacijom vremenskih prilika očekuje se da će nastavak sezone biti približno isti kao prošle godine, kažu u Nacionalnoj asocijaciji turističkih agencija Juta (YUTA).

strana 1 od 8 idi na stranu