Izvor: B92, Prva TV

Nova godina nam je pred vratima i mnogi su rezervisali prostor za proslavu u najluđoj noći. Ima i onih koji se za doček odlučuju u zadnji momenat i pitaju se koliko novca treba da izdvoje za to zadovoljstvo.

Boško Bubanja, predstavnik Event industrije kaže da za svakoga ima ponešto.

“Izbor mlađih generacija su uglavnom fine kafanice za koje rezervacija košta od 20 do 40 evra, dok postoje i ozbiljniji programi u Event centrima, hotelima i restoranima gde se cene za najluđu noć kreču do 500 evra“, kaže Boško.

Beograd je poznat kao grad u kojem je najbolji provod, a i cene su bile povoljnije u odnosu na ostatak Evrope pa je strancima bio još interesantnija adresa, ali sada je jedna od skupljih destinacija.

“Cene su skočile i Beograd nije više jedna od jeftinijih destinacija već je u rangu sa Milanom, Rimom, Parizom i Bečom i stranci koji žele da dočekaju Novz godinu u našoj metropoli dolaze ciljano“, dodaje Boško

Više o ovoj temi pogledajte u video prilogu:

Podeli:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.