Izvor: B92

Ova zemlja je prethodne dve godine bila u potpunoj ilegali kada je turizam u pitanju, a ove sezone se u Srbiji vraća na velika vrata.

Jedna je od omiljenih i u Srbiji, pa tako sve više građana ove godine uplaćuje Egipat za letovanje. Ova potražnja iznenadila je i turističke agencije.

“Na veliko zadovoljstvo nas i naših putnika Egipat se vratio na naše tržište u punom sjaju. To je destinacija koja pruža odličnu uslugu, dobre hotele, interesantne izlete i dostpuna je tokom čitave godine“, kaže Andrej Todorović iz Kontikija.

Podsetimo, Egipat je za sobom ostavio nekoliko teških godina nakon terorističkih napada od 2011. godine. Uprkos nedaćama, mnoge turističke destinacije su ostale i dalje popularne, a Kairo se smatra sigurnim za boravak. Srećom, 2017. godina je bila prva godina u kojoj je Egipat bio zadovoljan brojem turista, a očigledno je da nijedan teroristički napad ne može da baci senku na jedinstvenu kulturu i neverovatnu antičku istoriju ove zemlje.

Podeli:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.