I tri prsta, i parada: Elit Elektra pozvala na Prajd VIDEO

Transrodna pevačica Elit Elektra pozvala je javnost na Prajd, pokazujući u video-formatu da su parada i Republika Srbija komplementarni.

Život

Izvor: B92

Petak, 16.09.2022.

14:05

I tri prsta, i parada: Elit Elektra pozvala na Prajd VIDEO
Foto: Printskrin/TV Prva

Elit Elektra nastupaće na Tašmajdanu u okviru Evroprajd nedelje, nakon što su koncertne manifestacije pomerene sa Kalemegdana na ovu lokaciju.

Pevačica je u promotivnom spotu obučena u venčanicu, i u haljinu duginih boja, te diže tri prsta, koja su joj takođe istetovairana na leđima.

Elektrin patriotizam ogleda se i u činjenici da na butini ima istetoviranu celui azbuku.

Podsetimo, organizatori Evroprajda predali su danas Vladi Srbije peticiju sa 27.000 potpisa u kojoj se traži održavanje Prajda nakon što je MUP dva puta zabranio šetnju. Upravni sud podržao je odluku MUP-a.

Zabranjen Prajd; Goran Miletić za B92.net: "Šetnju ne mogu da spreče, razočaran sam"

Saopštili su i novu rutu subotnje šetnje – od Ustavnog suda do Tašmajdana, prenose beogradski mediji.

Miletić je na vanrednoj konferenciji za medije ispred Vlade Srbije rekao da će se najavljena šetnja sutra desiti i da predstavnici Evroprajda instistiraju na tome da se održi u formatu u kome je predviđena.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

92 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: