Utopila se glumica Meri Mara

Meri Mara, glumica najpoznatija po ulogama u televizijskim serijama "Zakon i red", "Rej Donovan" i "Njujorški plavci", preminula je u 62. godini.

Život

Izvor: B92

Utorak, 28.06.2022.

12:30

Default images

"Meri je bila jedna od najboljih glumica koje sam ikada upoznao. Sećam se da sam je 1992. video na pozornici u Mad Forestu na Brodveju. Bila je duhovita i divna osoba. Svi su je voleli. Nedostajaće nam", rekao je njen menadžer Kreg Dorfman, prenosi CNN.

Prema saopštenju njujorške policije, u nedelju nešto posle 8 sati ujutro po lokalnom vremenu u gradu Kejp Vinsent, gde je glumica živela, primili su poziv o mogućem utapanju. Nakon što su policija i hitna pomoć stigle na mesto nesreće, pronašli su njeno beživotno telo u reci Sen Loren.

"Merino telo pronađeno je jutros u njenoj voljenoj reci. Utopila se dok je plivala", rekao je predstavnik za medije za "Foks njuz didžital". Obdukcija će tek biti obavljena kako bi se utvrdio zvaničan uzrok smrti. Glumica je bila u braku, a iza sebe je ostavila pokćerku.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: