Karleuša demantovala da se razvela: "Ja sam nežna žena"

Modni kreator Saša Vidić i prijatelj Jelene Karleuše, komentarisao je nedavni sukob pevačice sa Acom Lukasom i usput se dotakao i njenog braka sa Duškom Tošićem, nakon čega se oglasila i sama Jelena Karleuša.

Život

Izvor: B92

Petak, 24.06.2022.

21:14

Karleuša demantovala da se razvela:
Foto: Printscreen/TV Prva

Naime, već je danima aktuelna priča oko Milice Pavlović, Ane Nikolić i pesme Provereno koju je Nikolićeva navodno prisvojila, a Vidić je mišljenja da je sve otišlo predaleko, a jedna rečenica koju mu je izletela je privukla mnogo pažnje.

"Ja Jelenu jako volim i vazda ću biti na njenoj strani. Bilo koji sukob da se desi, ja Jelenu volim. Ona je pre svega veliki prijatelj, jednom sam se ogrešio o nju, nešto sam je pljuvao, ali sam joj se zbog toga izvinio. Što je uvreda što je to rekla Lukasu? On sve što je rekla legalno radi i legalno o tome priča.Mnogo je to daleko otišlo, pitanje je da li ćemo verovati u to ili nećemo. Šta sad otkrivaš ti te gluposti? Žena se razvela! Doviđenja prijatno", rekao je Saša, a ovo je bilo dovoljno da se mnogi zapitaju da li se par Karleuša Tošić razveo...

Saša je istakao i da pevač nikako ne može da naruši odnos Jelene i Duška i kroz smeh dodao da je to nemoguće "jer ga je Jelena već išamarala", piše "Espreso".

S obzirom da je ovo podiglo veliku prašinu i pokrenulo brojne naslove o razvodu popularnog para, oglasila se i Jelena Karleuša na Instagramu.

"Volim Sašu, ali moram da demantujem. Nisam se razvela i nisam šamarala Duška, a ni Lukasa. Ja sam nežna žena", napisala je Karleuša.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

27 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: