Život

Subota, 14.05.2022.

08:57

Norveški predstavnici podržali Konstraktu: "Naša rutina čišćenja" VIDEO

Grupa "Subvulfer" koja predstavlja Norvešku na ovogodišnjoj Evroviziji na jedinstven način je pružila podršku našoj predstavnici Konstrakti.

Izvor: B92

Norveški predstavnici podržali Konstraktu:
Foto: EBU/SARAH LOUISE BENNET

Pop duo "Subvulfer" je u prvom polufinalu izborio plasaman u finale, a najviše pažnje su privukli unikatnim maskama iza kojih kriju identitet.

Pokazali su da je kolegijalnost iznad svakog takmičenja te su iako će večeras "odmeriti snage" sa Konstraktom u finalu i pokušati da Evroviziju odvedu u Norvešku, na TikTok postavili snimak podrške za našu predstavnicu Anu Đurić.

Naime, objavili su video u kojem tapšu rukama u ritmu pesme "In corpore sano", dok se sa njihovim smenjuje snimak Konstraktinog nastupa.

"Praktikujemo našu rutinu čišćenja", pisalo je u opisu videa koji je izazvao oduševljenje, sudeći po komentarima.
@subwoolfer Just because we couldn’t land our spaceship near #israelcalling doesn’t mean we couldn’t practice our earthling cleaning routine at home to the live stream #serbia #konstrakta #fyp #subwoolfer #givethatwolfabanana #eurovision2022 #grandmasoftiktok @KONSTRAKTA ♬ original sound - Subwoolfer

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

1 d

Podeli: