Sestra Britni Spirs: "Roditelji su hteli da abortiram zbog karijere"

Džejmi Lin Spirs, sestra Britni Spirs, izjavila je da je prošla kroz pakao kad je ostala trudna sa 16 godina. Njeni roditelji su insistirali na aborus ili na opciju usvajanja nakon njenog porođaja.

Život

Izvor: B92

Petak, 22.10.2021.

15:05

Sestra Britni Spirs:
Foto: Shutterstock/Tinseltown

Celokupnu priču, kako prenose strani mediji, Lin je napisala u svojoj autorskoj knjizi pod nazivom "Stvari koje je trebalo da kažem", a novinar "TMZ"- a je uspeo da pribavi samo neke pasuse njenog dela, koje još uvek nije dostupno široj javnosti.

"...Došli su u moju sobu. Pokušali su da me ubede da je moja ideja da rodim dete pogrešna...'Ova odluka će da uništi tvoju karijeru, previše si mlada. Ne znaš šta radiš. Možemo da ti pomognemo oko ovog problema, znamo doktora'", piše u knjizi.

Kako se dalje navodi, svi su bili sigurni da će prekid trudnoće, tačnije abortus, da bude najbolje rešenje za nju.

Lin Spirs: "Zadovoljna sam ishodom"; advokat: "Ovo je potvrda za Britni"

Spirs je, takođe, napisala da su joj roditelji oduzeli mobilni telefon kako ne bi imala komunikaciju sa spoljnim svetom.

Drugim rečima, piše ona, hteli su da prikriju njeno drugo stanje. Lin je napisala da nije smela ni svojoj sestri Britni da kaže za trudnoću.

"Trebala mi je više nego ikad u životu, a nije mogla da mi pomogne kad sam najviše bila ranjiva. I dalje me sve boli što nisam mogla da kažem svojoj sestri".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: