"Kobi bi bio toliko razočaran njenim ponašanjem"

Vanesa Brajant, udovica košarkaša Kobija Brajanta, nagodila se sa svojom majkom Sofijom Lejn u tužbi koja je pokrenuta pre više od godinu dana.

Život

Izvor: B92

Petak, 06.08.2021.

14:27

Foto: Profimedia

Uslovi nagodbe nisu objavljeni, ali slučaj je završen.

Udovica Kobija Brajanta besna, tvrdi da njena majka laže: "Nisam je izbacila iz kuće"

Sofija je tvrdila da je radila kao dadilja za Vanesu i Kobija gotovo 20 godina i stoga je smatrala da joj duguju 200.000 dolara.

Osim toga, tvrdila je da joj je Kobi obećao da će se brinuti o njoj do kraja života i da ju je nakon njegove smrti Vanesa izbacila iz kuće koju je navodno kupio njoj.

Vanesa je tužbu opisala "neozbiljnom, sramotnom i nezamislivo bolnom".

Vanesa Brajant odbacila tužbu svoje majke: Ona želi da iznudi novac

"Moj muž nikada ništa nije obećao mojoj majci, a sada bi bio toliko razočaran njenim ponašanjem i nedostatkom empatije", rekla je Vanesa za strane medije.

"Izdržavala sam je više od 20 godina i nikada nije bila moja ili Kobijeva kućna pomoćnica niti je bila dadilja. Samo je povremeno čuvala moje starije devojčice dok su bile male", dodala je Vanesa.

Kobi Brajant je s 13-godišnjom ćerkom Đijanom početkom prošle godine poginuo u nesreći kada se njihov helikopter srušio u Kaliforniji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

40 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Snažno nevreme stiže u Srbiju

U većem delu Srbije će danas pre podne biti pretežno sunčano, toplo, suvo i vetrovito, uz olujnu košavu u Beogradu, na jugu Banata, u Pomoravlju i donjem Podunavlju, a već u poslepodnevnim satima biće kratkotrajne kiše ili pljuskova.

7:13

1.5.2024.

1 d

Podeli: