Novak Đoković i Matea Jelić zajedničkom fotografijom oduševili Srbe i Hrvate

Društvenim mrežama kruži fotografija sa Olimpijskih igara u Tokiju, na kojoj su srpski teniser Novak Đoković i hrvatska tekvondistkinja Matea Jelić.

Život

Izvor: B92

Sreda, 28.07.2021.

21:00

Novak Đoković i Matea Jelić zajedničkom fotografijom oduševili Srbe i Hrvate
EPA-EFE/NEIL HALL EDITORIAL

Matea i Novak fotografisali su se zajedno u Olimpijskom selu, on u opremi sa srpskim obeležjima, a ona sa hrvatskim, a ovaj prizor izazvao je lavinu pozitivnih reakcija na društvenim mrežama, gde se ova fotografija deli u velikoj meri.

"Kako ovakve fotografije nekome ne mogu biti lepe"? - glasio je jedan od komentara. Matea Jelić je iz Knina i važi za jednu od najlepših hrvatskih sportistkinja, a neki je zovu i "hrvatskom Milicom Mandić".

Matea je na ovogodišnjim Olimpijskim igrama u Tokiju osvojila zlatnu medalju u kategoriji do 67 kg, dok je u kategoriji preko 67 kilograma najsjajnije odličje osvojila srpska tekvondistkinja Milica Mandić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

221 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

21 h

Podeli: