Problematično dete Holivuda poručuje: "Vratila sam se"

Lindzi Lohan je postavila tajanstveni video-snimak u kome najavljuje da se vraća na muzičku scenu, a uz to je obrisala sve objave na svojim društvenim mrežama.

Život

Izvor: B92

Sreda, 01.04.2020.

09:59

Problematično dete Holivuda poručuje:
Foto: GettyImages, Frazer Harrison / Staff

Ona se nije ozbiljno bavila muzikom od 2005. godine, iako je snimila dve pesme od tada. Video-snimak koji je objavila je montaža različitih medijskih objava o njoj, a na kraju snimka poručuje "Vratila sam se".

Lindzi Lohan (33) je započela karijeru glumice kada je bila dete, da bi kasnije bila više poznata po ekscesima i autodestruktivnom ponašanju. Zloupotreba droga ali i niz hapšenja, od kojih je jedno bilo zbog vožnje u pijanom stanju, ostavljalo je Lindzi bez značajnijih uloga godinama, iako je bila smatrana novom glumačkom nadom.

A 2018. godine opet je zbog skandala bila na naslovnicama jer je pratila i snimala porodicu iz Sirije na ulici Moskve. Tvrdila je svojim pratiocima na Instagramu da su njihova deca žrtva trgovine ljudima. A kada je glumica pokušala da uhvati jedno od dece za ruku, majka iz porodice na snimku ju je udarila.
View this post on Instagram

Im back! 👀

A post shared by Lindsay Lohan (@lindsaylohan) on

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: