Idris Elba odgovara na optužbe da mu plaćaju da laže da je zaražen VIDEO

Britanski glumac Idris Elba pre nekoliko dana je objavio da je zaražen koronavirusom, a sada se suočava sa optužbama da je lagao da mu je COVID-19 dijagnostikovan.

Život

Izvor: B92

Četvrtak, 26.03.2020.

14:40

Idris Elba odgovara na optužbe da mu plaćaju da laže da je zaražen VIDEO
Foto: Getty/Dia Dipasupil / Staff

Elba, koji je početkom meseca objavio da je pozitivan i da je imao kontakt sa zaraženom osobom, odgovorio je na ove optužbe na Instagramu, te rekao da je to "apsolutna glupost".

Danima već poznate ličnosti u SAD, kao i političari, objavljuju da su pozitivni na koronavirus i da nemaju nikakve simptome. Mnogi u SAD ne mogu da se testiraju, pa je to izazvalo gnev pojedinih koji su o tome komentarisali na društvenim mrežama.
Elba je u svom obraćanju rekao da želi svima da mogu da se testiraju.

Virus "udario" na Stringera: I glumac Idris Elba objavio da je zaražen

"Svi moraju da se testiraju, što pre, a ne da test bude dostupan samo bogatima. Ideja da će nekome poput mene platiti da laže o koronavirusu je apsurdna. To je tolika glupost i laž, a ta vest se prenosi kao da je istinita. Ne razumem gde je tu logika", rekao je Elba.

Nekoliko dana nakon što je objavio da je pozitivan, i njegova supruga je dobila rezultate koji su pokazali da je i ona zaražena.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: