Nerviraju je glasine da se drogirala: Nikad u životu nisam uzela heroin

Britanski supermodel i jedna od najuspešnijih manekenki svih vremena navodno je dramatično promenila svoj stil života pre 18 meseci, pa je od tada trezna, a glasine o njenoj teškoj zavisnosti je veoma nerviraju i to više nego ikad.

Život

Izvor: B92

Utorak, 30.04.2019.

08:57

Nerviraju je glasine da se drogirala: Nikad u životu nisam uzela heroin
Photo by Fernanda Calfat/Getty Images for amfAR

Kejt Mos (45) je na pravom putu oporavka, ali zle jezike konstantno čuje, požalila se u intervjuu za "San" (The Sun).

"Nikad u životu nisam uzela heroin. Prodavale su se majice s natpisom 'Kejt je narkomanka' i događale su mi se užasne stvari. Došlo mi je da kažem sama sebi: 'Možda bi bilo bolje da si stvarno na heroinu'", rekla je ona.

Kejt Mos se proslavila devedesetih godina, a 2005. godine je kompanije H&M raskinula s njom ugovor zbog optužbe za posedovanje narkotika.

U to vreme je bila u vezi sa britanskim rokerom Pitom Doertijem (40). Iako tvrdi da nikad nije imala problema s teškim drogama, Kejt Mos je svojevremeno bila na rehabilitaciji zbog alkohola.
Photo by Stuart C. Wilson/Getty Images
"Mislila sam da me alkohol izvlači, bila sam u lošem periodu. Ceo moj način života me je činio nesrećnom, a piće mi u tome nije pomagalo. Potražila sam pomoć kada sam shvatila da nemam više kontrolu nad svojim životom", istakla je ona u intervjuu.

Njeni prijatelji tvrde da je Kejt trenutno nova žena i mnogo bolja verzija sebe, kao i da je odlučila da se fokusira na svoje zdravlje mnogo više, pogotovo nakon preranih smrti najbližih prijatelja.
Photo by Jerome Favre/Getty Images
"Fokusirana je, profesionalna i isijava zdravljem. svi su zadivljeni kako joj dobro ide bez alkohola s obzirom na to kakva je ranije bila", ispričao je za "San" (The Sun) izvor blizak manekenki.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

75 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

22 h

Podeli: