Sada ga i maser optužuje za seksualno zlostavljanje

U samo godinu dana Kevin Spejsi je prešao put od miljenika Holivuda do najomraženije ličnosti u celom svetu sa statusom jednog od najvećih seksualnih predatora u industriji. Posle nekoliko optužbi za seksualno napastvovanje, još jedna osoba se požalila na glumca.

Život

Izvor: B92, Avaz.ba

Ponedeljak, 01.10.2018.

19:00

Sada ga i maser optužuje za seksualno zlostavljanje
Foto: Getty

U pitanju je maser, koji je podigao optužbu protiv glumca, ali je odlučio da ostane anoniman. On ga je optužio za incident koji se dogodio u glumčevoj kući u Malibuu.

U sudskim dokumentima navedeno je da je maser zamolio glumca da legne na stomak, ali da je on insistirao da ostane na leđima. Zatim mu je rekao da ima bolove u predelu međunožja, pa je odlučio da maserovu ruku stavi na svoje testise, prenosi Azra.ba.

Maser se odmaknuo, a Spejsi je ustao, pokušao da ga poljubi i rukom uhvatio za genitalije i ponudio mu oralni seks. Muškarac je odbio i uspeo je da pobegne.

Spejsija je nekoliko muškaraca prošle godine optužilo za seksualno zlostavljanje koje se dogodilo 1992. godine, ali je sud u Los Angđelesu zaključio da je slučaj zastareo.

Ipak, još postoji mogućnost da se glumac nađe na sudu jer stiglo još tužbi, a jedan od muškaraca tvrdi da ga je Spejsi napastvovao pre dve godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

32 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: