Novi dokumentarac otkriva sve o zavisnostima slavnog komičara

Prekomerno uzimanje opojnih sredstava dovelo je slavnog komičara Robina Vilijamsa do teške zavisnosti i depresije.

Život

Izvor: B92

Sreda, 18.07.2018.

20:10

Novi dokumentarac otkriva sve o zavisnostima slavnog komičara
GettyImages

Manje je poznato da je legendarni glumac "patio" od još jedne vrste zavisnosti - zavisnosti od komedije, otkriva novi dokumentarac "Come Inside My Mind".

Film o životu i radu Robina Vilijamsa gledaoca upućuje u psihičko stanje glumca kroz brojne arhivske snimke, analize i intervjue sa njegovom porodicom i prijateljima.

Dokumentarac prikazuje kako je Vilijams svoje 63 godine života posvetio jednom cilju - da nasmeje ljude. Vilijams je svoju strast za komedijom opisivao kao nešto na šta je bio gotovo prisiljen.

"Mislim da se dešava stvarno neverovatna navala emocija kad pronađete nešto novo i spontano. Mislim da to nagrađuje mozak sa malo endorfina", rekao je Vilijams u jednom intervjuu čiji delovi su se našli u dokumentarcu. Film "Come Inside My Mind", u produkciji HBO i režiji Marine Zenovič, sadrži mnogo neobjavljenih i do sada neviđenih snimaka i gledaoce vodi kroz ceo Robinov život i karijeru.

U filmu su prikazani i detaljni intervjui osoba koje su bile veoma privržene tom izuzetno originalnom komičaru, kao što su Bili Kristal, Erik Ajdl, Vupi Goldberg, Dejvid Leterman, Stiv Martin, Pem Dober i Zak Vilijams.

Većim delom ispričan rečima samog Vilijamsa, film otkriva šta je glumca podstaklo da sa celim svetom podeli kreativne likove iz svoje glave.

Robin Vilijams je izvršio samoubistvo u 2014. godine.
GettyImages

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: