Ćerka brani Džonija Depa: Moj tata je divna osoba

Lili-Rouz Dep, 17-godišnja ćerka čuvenog glumca Džonija Depa, stala je u nedelju u odbranu oca koji se suočava s optužbama supruge Ember Herd, koja tvrdi da ju je tukao.

Život

Izvor: B92

Ponedeljak, 30.05.2016.

09:31

Ćerka brani Džonija Depa: Moj tata je divna osoba
Foto: Gettyimages

Na Instagramu, Lili-Rouz je nazvala svog oca "najdivnijom osobom koju poznaje", preneo je AP. Ona je, ne pominjući direktno optužbe Amber Herd, dodala da je Dep "divan otac i njoj i njenom mlađem bratu", kao i da će "svako ko ga poznaje isto reći".

Amber Herd je podnela zahtev za razvod, tvrdeći da ju je Džoni Dep i fizički i emocionalno zlostavljao.

Lili-Rouz Dep je glumica i model. Majka joj je Vanesa Paradi, bivša Depova partnerka.

Sud u Los Anđelesu je već zabranio Džoniju Depu da priđe supruzi nakon što ga je ona optužila da ju je više puta udario tokom nedavne svađe i povredio joj lice. Sudija Karl H. Mur je, takođe, presudio da Dep ne bi smeo da bude s njiom u kontaktu do saslušanja zakazanog za 17. jun.

Herdova je svedočila da je Dep bacio mobilni telefon na nju tokom svađe i povredio joj obraz i oko. Ona je priložila i fotografije povreda kada je u petak zatražila zabranu prilaska.

Holivudski par je 15 meseci u braku. Džoni Dep (52) i Amber Herd (30) nisu imali potpisan predbračni ugovor, naveo je TMZ. Upoznali su se na snimanju filma "The Rum Diary" 2011. godine i nemaju dece.

Venčali su se u februaru prošle godine na privatnoj ceremoniji u Los Anđelesu. U to vreme Dep je još bio u vezi s francuskom glumicom Vanesom Paradi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: