Džilijan Anderson se stidi Skali?

Džilijan Anderson je bila jedno od najpoznatijih lica sa malih ekrana devedesetih, a sada je priznala da joj se nimalo ne sviđa kako je tada izgledala.

Izvor: B92

Petak, 04.07.2014.

20:30

Default images

Glumeći agenta Skalija u "Dosijeu X" bila je toliko iscrpljena da nije nimalo pazila na to kako izgleda: "Čudno je to što nisam, kad su me stavili u ona grozna pastelna odela od likre, ni u jednom trenutku pomislila da prigovorim nešto. Isto mislim i za moju frizuru", smejući se rekla je za britanski "Glamour".

"Morala sam da imam crvenu kosu, očešljanu na određen način, ali pomislili biste da sam nešto s tim onda napravila kad nisam bila na snimanju...Ipak, nije me to doticalo, jer bila sam neverovatno iscrpljena.

Pa sam devet godina išla na posao i bila neko drugi, bez da sam imalo obraćala pažnju na to kako izgledam. Sad kad vidim fotografije sebe u tim groznim modnim izborima, pri čemu mi je i kilaža stalno varirala, ne mogu da poverujem", objasnila je.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

23 h

Podeli: