Selin Dion saopštila tužne vesti: "Bolesna sam" VIDEO

Selin Dion se obratila fanovima putem Instagrama i otkrila da boluje od retkog neurološkog poremećaja.

Izvor: Milana Petkoviæ

Četvrtak, 08.12.2022.

13:06

Selin Dion saopštila tužne vesti:
Foto: Profimedia

"Pozdrav svima. Izvinite što mi je trebalo toliko dugo da vam se obratim. Svi mi toliko nedostajete i jedva čekam da razgovaram s vama na pozornici", rekla je.

Naglasila je da je konačno spremna da svima kaže šta se dešava sa njenim zdravljem.

"Kao što znate, uvek sam bila kao otvorena knjiga i nisam bila spremna da vam kažem pre, ali sada jesam. Imam problema sa zdravljem već neko duže vreme i bilo mi je jako teško da se suočim sa izazovima i pričam o svemu što sam prolazila".

Otkrila je da bolest koju ima dobije jedna u milion osoba i da će zbog lečenja morati da pomeri koncerte zakazane za 2023. godinu i nastupi tek 2024. godine.

"Nedavno mi je dijagnostikovana retka neurološka bolest koja se zove 'sindrom ukočene osobe' i koju dobije jedna na milion osoba. Iako još učimo o ovoj retkoj bolesti, sada znamo šta uzrokuje grčeve koje sam imala", rekla je.

S obzirom na to da je bolest retka, mnogi ne znaju o čemu se tačno radi. Karakteriše je ukočenost mišića u trupu i udovima, kao i povećana osetljivost na buku, stres i dodir, koji izazivaju grčeve mišića.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

42 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

23 h

Podeli: