Preminuo Zek Estrin

Američki televizijski producent i scenarista Zek Estrin, koji je bio je poznat kao producent i pisac "Bekstva iz zatvora" i drugih TV emisija, preminuo je u 51. godini.

Izvor: B92

Ponedeljak, 26.09.2022.

15:10

Preminuo Zek Estrin
Foto: EPA/DAVID MAUNG

Iako je uzrok Estrinove smrti u ovom trenutku još uvek nepotvrđen, prema rečima agencije koja ga je zastupala, veruje se da je doživeo srčani zastoj dok je trčao u Hermosa Biču u Kaliforniji, gde je živeo, prenosi "Holivudriporter".

Porodica nedavno preminulog producenta se oglasila saopštenjem.

"Zek Estrin je bio naše sve. Najbolji muž, otac, sin i prijatelj. Voleo je da usrećuje sve oko sebe. Voleo je da sve nasmejava. Voleo je da bude pisac/producent i da bude deo stvaranja serija u kojima su ljudi uživali. Ali iznad svega, voleo je svoju porodicu i prijatelje. Hvala vam svima što ste bili deo njegovog i našeg života", navodi se u saopštenju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: