Alesandra Ambrozio oduševljena rakijom i turbofolkom: "Jako piće, ali odlično"

Slavna brazilska manekenka Alesandra Ambrozio, nakon letovanja u Crnoj Gori, o čemu je obavestila sve svoje pratioce, već par dana provodi u Beogradu.

Izvor: B92, CDM

Četvrtak, 18.08.2022.

14:08

Alesandra Ambrozio oduševljena rakijom i turbofolkom:
Foto:EPA/CAROLINE BREHMAN

Slavna manekenka Alesandra Ambrozio odlično se provela na odmoru u Crnoj Gori, a sudeći po fotografijama koje je objavljivala na društvenim mrežama pored crnogorskog mora, uživala je i u morskim specijalitetima, a kako je otkrila, probala je i rakiju.

Alesandra sada boravi u Beogradu sa porodicom. Ona je juče u poslepodnevnim časovima stigla na aerodrom, odakle se uputila do luksuznog hotela u kojem će boraviti.
Foto:Profimedia
Na aerodrom "Nikola Tesla" sletela je avionom iz Tivta oko 16.30, opuštena i nasmejana.

"Jedva čekam da probam sve specijalitete. Pila sam rakiju u Crnoj Gori! Veoma je jako piće, ali odlično! I narodna muzika vam je super… Zato sam došla", kratko je rekla manekenka.

Na njenom Instagramu u pričama se svakodnevno pojavljuju poznate beogradske lokacije, a takođe je prisustvovala i rođendanskoj zabavi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

46 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: