Vujadin Savić pozvao na zabranu Prajda, Mirka pokušala da ga "opere"

Fudbaler Vujadin Savić zbog objave u kojoj poziva na zabranu Parade ponosa u Beogradu, ušao je u žestoku raspravu sa jednom devojkom koju je izvređao, a na njegove navode oglasila se i njegova supruga Mirka Vasiljević.

Izvor: B92

Sreda, 17.08.2022.

13:51

Vujadin Savić pozvao na zabranu Prajda, Mirka pokušala da ga
Foto: Printscreen/TV Prva

Mirka je istakla da nije mnogo upoznata da aktivnostima svog supruga u poslednje vreme, ali i naglasila da svako ima pravo na svoj stav.

"Što se tiče medijskih objava, stavova i svega drugog, svako od nas ima svoj stav, pravo... Ja sam sa njim stupila u vezu kao sa momkom koji se meni dopao, ja sam se njemu dopala. Tada sam se već bavila javnim poslom, on takođe, i od samog starta sam postavila stav da on svoju karijeru u medijima vodi kako on smatra da treba, isto tako i ja. Zajedno smo, otac je moje dece i sve što treba da završimo i rešimo, to radimo u četiri zida, kako je osnovno i kulturno, kako bi trebalo. Za sve ostale stvari, ko šta prihvata da radi, šta piše u medijima... Konkretno, u ovom slučaju, ja se njemu ne mešam ni u šta što radi, što zahtevam da i on ne čini, kada sam ja u pitanju. Ja mu kod kuće kažem svoj stav, šta mislim da je okej, a šta nije, ali on će funkcionisati kako hoće - sam odgovara za sebe, i za pozitivno i za negativno", pokušala je da objasni Mirka, prenosi "Blic".

Podsetimo, Vujadin Savić (32), podelio je na društvenim mrežama objavu u kojoj poziva na zabranu Europrajda, Parade ponosa, koja će idućeg meseca biti održana u srpskoj prestonici sa gostima iz celog sveta.

Međutim, to nije sve. Ne samo sto on ima mišljenje o tome šta treba zabraniti ili ne, mladi fudbaler se usudio i da vređa pripadnike LGBT populacije, psuje i poziva ih u svoj stan kako bi on sa njima "završio posao", navodi "Blic", a u medijima cirkuliše njegovo prepucavanje sa jednom od devojaka koje su negativno komentarisale njegov stav.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

123 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

23 h

Podeli: