Federer na odmoru u Hrvatskoj, niko ga nije prepoznao FOTO

Rodžer Federer nedavno je najavio da će propustiti predstojeće Olimpijske igre u Tokiju zbog povrede kolena.

Izvor: B92

Utorak, 20.07.2021.

08:22

Federer na odmoru u Hrvatskoj, niko ga nije prepoznao FOTO
Foto:EPA/YOAN VALAT

Švajcarski igrač odlučio je da iskoristi slobodno vreme za uživanje u odmoru u Hrvatskoj, kako je u ponedeljak objavio dnevni list 24sata.

Federer (39) i njegova supruga Mirka uhvaćeni su uživajući u obroku u restoranu na ostrvu Lošinj u društvu svog dugogodišnjeg trenera Ivana Ljubičića i bivšeg francuskog napadača Tijerija Anrija.

"U Malom Lošinju je danas bilo oblačno i nije bilo puno ljudi, ali ni oni koji su prolazili pored restorana nisu shvatili da na samo nekoliko metara od njih sede ljudi koji su ispisali istoriju sporta. Uživali su u miru i privatnosti bez obezbeđenja", rekao je fotograf koji ih je uslikao.

Ljubičić je u Federerovom trenerskom štabu od kraja 2015. godine i njih dvojica su sjajni prijatelji i van terena. Tijeri, koji je nekoliko puta posetio Hrvatsku, bio je sa partnerkom Andreom Rajačić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

165 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: