Malo je ostario, ali je kao vino: Ovako danas izgleda glavni frajer iz serije Beverli Hils FOTO

Devedesetih je važio za jednog od najpoželjnijih frajera i mamio je uzdahe tinejdžerki svugde gde se emitovala popularna serija Beverli Hils.

Izvor: B92

Utorak, 15.09.2020.

16:36

Malo je ostario, ali je kao vino: Ovako danas izgleda glavni frajer iz serije Beverli Hils FOTO
Foto: GettyImages, Scott Gries / Staff

Od tada su prošle decenije, ali Džejson Prisli, mnogima poznatiji kao Brendon Volš, još je u odličnoj formi. Iako ima bore, u licu se nije mnogo promenio, a osmeh i oči su ono što je ipak najprepoznatljivije.

Ljubav prema glumi nije jedino što ispunjava Prislija. Čitavu deceniju bavio se trkama, a 2002. doživeo je tešku nezgodu, sudar koji je jedva preživeo.
Glumac se svojevremeno oprobao i u režiserskim vodama, a nakon toga nastavio je da glumi u serijama.

Brendon već 15 godina uživa u braku sa fitnes instruktorkom, sa kojom ima dvoje dece.
Sudeći po fotografijama koje objavljuje na društvenim mrežama, on je veoma privržen porodici i svaku priliku koristi da se zahvali na tome što su deo njegovog života.

Beverli Hils je, pored popularnosti, tada mladim glumcima doneo i iskrena prijateljstva, baš kao ono sa Lukom Perijem, koji je preminuo prošle godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: