Iznenada preminuo bivši voditelj "Razbijača mitova"

Grant Imahara, nekadašnji voditelj poznate emisije "Razbijači mitova" (MythBusters) iznenada je preminuo u 49. godini.

Izvor: B92

Utorak, 14.07.2020.

11:02

Iznenada preminuo bivši voditelj
Foto: Getty/Noel Vasquez / Stringer

Za sada nije poznat uzrok smrti, prenosi portal Ladbible.

Tim kanala "Discovery" na kojem se i emituje emisija "MythBusters" u zvaničnom saopštenju navode da su šokirani i "neutešni" zbog Grantove iznenadne smrti.

"Srca su nam slomljena nakon što smo čuli ovu tužnu vest o Grantu. On je bio važan član naše Discovery porodice i zaista neverovatan čovek. Naše misli i molitve su s njegovom porodicom", navedeno je u saopštenju.
Foto: Getty/Mark Davis / Staff
Grant koji je bio inženjer elektrotehnike i robotičar, pridružio se ekipi emisije "MythBusters" u trećoj sezoni, a deo ekipe je ostao do 2014. godine.

Njegov kolega iz "MythBusters-a" Adam Sevidž (49) oglasio se na društvenim mrežama povodom ove tužne vesti.

"Ovo je veliki gubitak. Ostao sam bez reči. Bio sam deo dve velike porodice s Grantom Imaharom u poslednje 22 godine. Bio je zaista sjajan inženjer, umetnik i performer, ali istovremeno i velikodušna i nežna osoba. Rad s Grantom bio je veoma zabavan. Nedostajaće mi prijatelj", napisao je Sevidž.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: