Pokupovali su sve zalihe mesa, hvalili se javno, a sada žive u strahu VIDEO

Kanadski par, nakon što je pokupovao celu zalihu mesa u jednom supermarketu i hvalio se time, sada živi u strahu, jer im, kako navode, stižu brojne pretnje, čak i smrću.

Izvor: B92

Utorak, 24.03.2020.

10:51

Pokupovali su sve zalihe mesa, hvalili se javno, a sada žive u strahu VIDEO
Ilustracija/Foto: Getty/Christopher Furlong / Staff

Dan Markote i njegova devojka snimljeni su prošlog vikenda kako su prepunili kolica kobasicama, šunkom i ostalim mesnim prerađevinama, prenosi "Njujork dejli mejl".

Video-snimak prikazuje par sa dvoje kolica prepunih mesa u trenutku kada su milioni ljudi preplavili prodavnice kako bi kupili osnovne stvari i pripremili se za pandemiju koronavirusa.

Markote i njegova devojka su trčali ispred svih i otimali im i svaki poslednji komad. Uz sve to hvalili su se svima kako nisu ostavljali ''nikome ništa''.

Vlasnica radnje ih je optužila za stvaranje panike usred izbijanja pandemije koronavirusa, a nakon tog iskustva su uveli ograničenje na kupovinu prozvoda.

"Svi sad znaju ko sam, dobijam pretnje smrću, ne javljam se na telefon, izgubiću i posao. Moja sopstvena majka me se stidi", rekao je Markote za "Vancouver Is Avesome". Markote je rekao da je zbog toga donirao 1. 000 dolara u banku hrane "Lake Country". Takvu kupovinu nazvao je ''greškom',' jer ga je uhvatila anksioznost zbog pojave pandemije koronavirusa.

Par dodaje - da je istu kupovinu obavio pre samo mesec dana, tada niko ne bi obratio pažnju na njih.

Markote kaže da su sada preplašeni, bez obzira na to što je video-snimak uklonjen sa Fejsbuka. "Njujork dejli mejl" podseća da su rafovi upravo zbog "te vrste anksioznosti" ispražnjeni u brojnim prodavnicama širom zemlje, a da su Amerikanci viđeni kako zbog toaleta-papira idu čak u Meksiko.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

62 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: