"Do deset sam farmer, a od deset do dva glumac, pa onda opet" VIDEO

"Do deset sam farmer, od desto do dva glumac na probama, onda opet farmer, pa uveče predstave, a auto mi je kancelarija", rekao je glumac Branko Janković koji ima i veliku farmu od 150 domaćih životinja.

Izvor: B92

Petak, 21.09.2018.

12:51

Default images

Na njegovoj farmi između Valjeva, Loznice i Ljubovije nastaju mlečni proizvodi koji se izvoze u Ameriku, Englesku i Australiju, a 8. oktobra u "Zvezdara teatru" ima premijeru predstave "Osama".

"Ne mogu da odvojim jedno od drugog. Upoznajem socijalno-društveni stalež i milje ljudi koji su pravi prtljag za glumca kako kaže profesor Dejan Mijač. Ne moram da kreiram lik koji glumim, samo se setim nekog koga poznajem", rekao je Janković i naveo da trenutno živi na relaciji Beograd, Gunjaci i Sarajevo jer sad i tamo ima višemesečni posao.

Kaže da mesečno pređe između 10.000 i 15.000 kilometara, a šta je sve ispričao saznaćete u prilogu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: