Nije mu dosta: Nezasiti tajkun traži pet žena uz posebne uslove

Duvanski tajkun Travers Bejnon traži pet novih devojaka koje će se pridružiti njegovoj maloj porodici u luksuznoj vili na Zlatnoj obali Australije.

Izvor: B92

Petak, 06.04.2018.

15:30

Default images

You don’t get to the top by following the rules. #MuscleAndHustle #FREECHOICE #CandyShopMansion

Објава коју дели Candy Shop Mansion (@candyshopmansion) дана

Četrdesetšestogodišnjak otvara vrata za još pet devojaka koje će mu kuvati, pozirati gole i živeti kao u „najluđim snovima“.

“Brzo ćete se navići na tretman kakav Kendimen pruža, kao što su dizajnerske krpice i nakit, spavanje u luksuznim hotelima po celom svetu, fine večeri i privatne žurke. Devojke koje uspeju i pridruže se njegovoj porodici moraće da mu kuvaju ručak, da ga ispraćaju na posao, učestvuju u porodičnim večerama i opuštaju se kraj bazena“, stoji u objavi.
Od devojaka se očekuje da održavaju preplanuli ten, savršen manikir i pedikir, kao i da uvek imaju sređenu kosu i našminkano lice.

“Spavaća soba se sastoji od tri velika kreveta koja Travers deli sa svojim devojakama svako veče. A vaša veza biće kao i svaka druga veza“, nastavlja se dalje u „oglasu“.

When they criticise me, I be like... #FREECHOICE

Објава коју дели Candy Shop Mansion (@candyshopmansion) дана

Kendimen trenutno živi sa suprugom Tešom i dve stalne devojke Nišom i Kristal, a vikendom ima seks i sa po 30, tako da mu ovih pet neće previše smetati, piše hrvatski „Index“.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

77 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

21 h

Podeli: