Mnogima je novi Facebook "noćna mora": Da li se vama dopada?

Već nekoliko meseci, društvena mreža Facebook upozorava korisnike da će trajno da promeni dizajn. Međutim, reakcije korisnika po društvenim mrežama jasto stavljaju do znanja šta o tome misle - malo je reći da im se ne sviđa.

Tehnopolis

Izvor: B92

Petak, 25.09.2020.

10:29

Mnogima je novi Facebook
Foto: depositphotos/grinvalds

Tako su ljudi na društvenim mrežama išli čak i toliko daleko da porede novi dizajn sa "noćnom morom", pa čak ni Dark mode nije mogao da "spasi" Facebook od lošeg utiska.

Tako su neki od utisaka bili: "Ovaj dizajn je jedna od najgorih stvari koje sam video" i "Izgleda mi kao čudan miks 'uradi sam' sajtova sa početka 2000-ih i dizajna iz 2018. godine". Jedan korisnik je napisao i "Sr**e! Ne mogu da se vratim na klasični Facebook. Izgleda da je svrh redizajna bila trajno prikazivanje reklama". Kako se vama sviđa novi Facebook? U anketi ispod možete da glasate, a u komentrima možete da napišete svoje utiske.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

43 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: