Počela prodaja Coolpad Torino S pametnog telefona

Coolpad ulaže energiju kako bi obezbedio pametne telefone inovativnog dizajna, odličnog kvaliteta po pristupačnoj ceni, a sve to u jednom pametnom telefonu.

Tehnopolis

Izvor: B92

Sreda, 04.05.2016.

11:54

Počela prodaja Coolpad Torino S pametnog telefona

Ovaj kineski proizvođač je dokazao da karakteristike poput LTE tehnologije, IR porta, 3 u 1 porta čitača otiska prsta, mogu biti dostupne svima. Od 4. maja, Coolpad maloprodajni i telekom partneri, ponudiće pametni telefon Coolpad Torino S u svojim prodavnicama u beloj i šampanjac boji, a preporučena maloprodajna cena iznosiće neverovatnih 24.999 rsd!

Coolpad dizajnere inspirisala je priroda dok su osmišljavali jedinstveno zakrivljeni i gladak na dodir pametni telefon Torino S. Kada je položen na leđa, liči na beli rečni kamenčić koji se presijava na suncu. Sličan princip primenjen je i na ekran, gde je Coolpad koristio 2.5D zaobljeno staklo, dajući telefonu kompaktan izgled.

Coolpad Torino S je telefon lepog dizajna, sa ekranom dijagonale 4,7” i HD rezolucijom (1280 x 720), sa 312,5 piksela po inču i čitačem otiska prsta na poleđini, koji može biti programiran za 5 prstiju (otključavanje telefona, otključavanje i pravljenje selfija, brzo otvaranje bilo koje aplikacije). Ovaj prelepi telefon je dual SIM, LTE telefon sa 2 GB RAM + 16 GB ROM memorije, koja može biti nadograđena micro SD karticom. Torino S pokreće četvorojezgarni Qualcomm Snapdragon 410 procesor na 1.2GHz. Ovaj telefon lako možete koristiti samo jednom rukom i omogućava korisniku da programira čitač otiska prsta za čak 5 prstiju za izvršavanje različitih zadataka: otključavanje telefona, pokretanje aplikacije, brzo slikanje ili pravljenje selfija, pozivanje ili bezbedno plaćanje. Čitač otiska prsta telefona Coolpad Torino S je tako brz da mu je potrebno samo 0,5 sekundi za otključavanje i 0,24 sekunde za slikanje. Čitač je takođe 99,9 odsto pouzdan, čak i kada su prsti mokri i testiran je na 10 miliona dodira, tako da otisci prstiju mogu biti očitani u svim pravcima.

Ovaj Coolpad pametni telefon je samo 7,9mm tanak i poseduje IR bežično upravljanje koje može dobrodoći kada želite da daljinski kontrolišete sve kućne aparate sa jednog uređaja. Kamere koje poseduje su zadnja od 8MP i prednja od 5MP. Torino S dolazi sa novim Android™ 5.1 Lollipop sistemom i COOL UI 8.0. Kapacitet baterije iznosi 1800 mAh, dimenzije telefona su 139 x 67,8 x 7,9mm.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

23 h

Podeli: